Truus

Wie is de vrouw achter Truus?
De vrouw achter ‘Truus – Oervoeding als medicijn’ is diëtiste en onderneemster Truus Kuijpers – Pierik uit Veldhoven. Klein van stuk heeft zij een grootse dadendrang. Haar drive is om mensen te helpen met een persoonlijk dieet- of voedingsadvies.

Geen standaard praatje verkopen, maar individueel maatwerk leveren , daar staat zij voor. Dat doet ze met ziel en zaligheid voor een prachtig vak. Die hartstocht voor het vak startte eind jaren zeventig van de vorige eeuw. Sinds 1979 is Truus gediplomeerd diëtiste.

De rode bril: blikvanger en visuele identiteit
Voeding door een andere bril bekeken. Dat is de gedachte achter de nieuwe huisstijl die Truus sinds oktober 2012 voert. Al jarenlang is de rode designbril een belangrijk handelsmerk in de garderobe van Truus. Sinds kort fungeert de rode bril ook als blikvanger in haar visuele identiteit als ondernemer.

Ook de nieuwe bedrijfsnaam is veelzeggend. Geen ingewikkelde naam, met een complexe uitleg. Maar gewoon Truus: kort en krachtig. Net als Truus zelf.

Het grijze lettertype weerspiegelt de kleur van het haar en de ervaring als diëtist. De toevoeging ‘Oervoeding als medicijn’ staat voor haar specialisme waar ze hartstochtelijk mee aan de slag gaat.

Bagage van Truus: opleiding en ervaring
Met ruim 40 jaar ervaring in haar bagage is Truus ‘gepokt en gemazeld’ in het vak. Haar eerste werkervaring als diëtist deed Truus op in een verpleegkliniek en een ziekenhuis. Sinds 1984 heeft ze haar eigen praktijk in Veldhoven.

Om haar kennis te verrijken volgt Truus de ontwikkelingen in haar vakgebied op de voet. Regelmatig volgt ze bijscholingen of schrijft ze zich in voor studies. Zo mag ze zich sinds 2005 Orthomoleculair diëtist noemen. En sinds 2009 afgestudeerd PNI-therapeut. De afkorting PNI staat voor Klinisch Psycho-Neuro-Immunologie. Tijdens die laatste 2 studies legde ze de kiem voor haar huidige motto als diëtist: oervoeding als medicijn.